my horse is amazing

Hallå på er!
IDAG ÄR JAG OTROLIGT NÖJD ÖVER MIN PONNY!!!!!!!

Eller jag blev nöjd med henne i lugnet efter stormen :)
Iallafall så började ridpasset med att hon var rädd för absolut allt.
Sen så började det hagla och blåsa småspikar och inte nog med det hade Carisma verkligen rabies.
Så det blev ganska många hopp från alla sidor, lite små stegringar, små bockningar och även allafötterimarken manövern som hon gjort till en vana. Carisma blev så jobbig så Annelie (tränaren) satte sig upp på henne :)
Hon var fortfarande lika jobbig men hon gick otroligt!
Vilka benlyft och som hon gick under sig! Med hela kroppen, och hon följde med mig!
Det gick skitbra det sista och hon gick helt otroligt!
Vi gjorde åttor och allt, underbara hästen! :)

Imorgon ska Carisma vila, så jag skriver nog inte imorgon.
Trevlig helg!/amelie

Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg

Trevlig helg!

2010-04-23 @ 23:36:09
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Gittan

Ja du gumman....det fixar till sig. Din illa Carisma är en tuff ponnytjej som bara måste få testa om det går att slippa undan, men hon inser mer och mer att det inte hjälper att bråka men måste ju testa lite i alla fall.

I det fruktansvärda vädret med hagel stormar så gick det ju ändå fantastiskt bra och det var ju bara bra att Annelie testade av henne så du vet vad du kan förvänta dig av henne, både positivt och negativt.

Hon är ju en underbar liten ponnytjej som är Dig så tillgiven och som så gärna vill göra rätt och nu börjar ni ju förstå varandra så det kommer att bli jättebra men du får ha tålamod och vara envis då hon är ung och väldigt uppmärksam på vad som händer i omgivningen.

Din ridning i slutet av lektionen igår var fantastisk och med tålamod kommer det att se ut så, en Carisma som följer sin ryttare´s hjälper och stöd och går i form eftersom hon kommer att inse att allt blir så mycket enklare då.



Hon var rolig när hon var så koncentrerad på ryttaren och gick i sån fin form att hon "glömde" hur man skulle följa fyrkantsspåret och nästan gick rakt in i staketet.



men att hon är en tuff tjej visar ju sig i hagen där hon har tagit över nu. Till och med Agnes som varit den som styrt tidigare backar ju undan nu så att det finns mycket krut i henne är det ju ingen tvekan om.

2010-04-24 @ 09:14:03

Har du en åsikt? skriv den här!

Ditt namn:
Kommer du hit ofta?

Din epost: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0