Dressyr i ridhuset

Jag tog en tur med Julia i ridhuset brevid stallet idag. Vi träna lite dressyr i en 45 minuter eller så. Haha och naturligtvis så lindade jag benen med vita aningen smutsiga lindor, haha.. Men fin blev hon i alla fall! :)
Jo vi kom till ridhuset, Julia var pigg och glad som skrutt. Snäll som hon är så försökte hon allt hon kunde när jag tog i tyglarna och enkelt så gick hon ner i den dära härliga fina formen. Likadant i traven så hade hon ett underbart swung i steget och hon gick riktigt fint i formen! Haha, och såklart kommer det en transport och två små connemaror kommer in i ridhuset och skulle hoppa. Julia skulle naturligtvis göra sig snygg och lyfta på svansen och lollade omkring, men hon fortsatte göra rätt och hon gjorde det riktigt bra! ;D
Vi gjorde några lösgörande övningar, vilket gick superbra! Hon höll också formen hela vägen, vilket gjorde mig riktigt nöjd. Galoppfattningarna gjorde hon bra och fattade lätt galoppen i både varven, också där så höll hon sin form och trampade under sig rejält. Det gick att både korta och länge galoppen och det flöt på riktigt bra, något enkelt byte med hållen form satte inte dumt heller ;)
Så visst var det ett lyckat ridpass, coh Julia fick en massa klappar och pussar sedan.
Bästa älsklingen är hon ♥

/Emma


Kommentarer

Har du en åsikt? skriv den här!

Ditt namn:
Kommer du hit ofta?

Din epost: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0